Kurzové sázení › Fóra › Kurzové sázení › Podvodníci › Drtíme TIPSPORT na Instagramu › Odpověď na: Drtíme TIPSPORT na Instagramu

Zdravím,
taky jsem to musela zkusit. Evidentně jsem dostala proherní tiket. I když se mi to nezdálo, vsadila jsem to. Řekla jsem si, že když mu ta stránka fičí minimálně od r. 2020, tak tomu asi bude rozumět. I ty výsledky ve výběrech vypadali dobře. Každopádně to byl projeb.. čekala jsem do druhého dne, až na stories vyhodí další tiket. Dlouho se nic nedělo, tak jsem mu napsala. Že škoda, že to byla prohra, ale jelikož to byl tiket „garance vrácení peněz v případě prohry“, ať si to nechá a rovnou mi pošle další. Prý mi byly peníze už poslány zpět. Tak jsem čekala, až to přijde. Napadlo mě se podívat z jiného účtu na jeho profil.. a hle.. stories tam byly. Stejné zapasy, jen s jinými výsledky, ale se stejným celkovým kurzem. A samozřejmě výherní.
Nedalo mi to a začala jsem googlit. Narazila jsem na tento příspěvek. Počkám, jestli mi peníze nepřijdou do zítra, pustím se do něj.
Též nemám problém nahlásit to na policii. Už jednou jsem se nechala ojebat přes internet o prachy, i když se to netýkalo tipsportu, ale prodeje telefonu.
Týpeček si nakradl půl milionu během 4 měsíců a v tuhle chvíli díky nahlášení sedí za katrem a prachy mám zpět. A to měl geniálně vymyšlený plán, včetně toho, že se vydával za ženu.
Drtime tipsport nebude zas tak těžký pro policii dohledat. A jestli v tom skutečně jede od r. 2020, bude v tom balík a plno podvedených lidí.
Už jste to nahlásil? Pokud to někdo udělal už před vámi, policie vás bude kontaktovat, že nejste jediný.