Kurzové sázení › Fóra › Sázkové kanceláře › Maxi-tip › Problémy s kanceláří › U MaxiTip si na výplatu peněz počkáte › Odpověď na: U MaxiTip si na výplatu peněz počkáte
Ahoj, také jsem se bohužel dostal do této situace, kdy čekám na výběr 5600 kč zatím měsíc, další výběr jsem měl začátkem června 3500 kč.
Až nyní, když semnou na toto téma nikdo z maxitipu nekomunikuje, tak jsem se podíval na internet, zda se to někde nerozebírá a bohužel je to tak. Prosím Vás, mám tam ještě na herním účtě 33000 kč, jak s penězma nyní naložit, abych je viděl? Lze vybrat peníze na pobočce? Fungují pobočky vůbec? Nebo je mám vybrat a čekat zda dorazí?
Díky za každou reakci.
Název | Bonus | Hodnocení |
---|---|---|
![]() | 3.0003000 Kč | 96% |
![]() | 50.00050000 Kč | 95% |
![]() | 9.5009500 Kč | 89% |
![]() | 500500 Kč | 87% |
![]() | 500500 Kč | 86% |
![]() | 2.0002000 Kč | 85% |
Nejčtenější
Brzké ranní overy v MLS: Zdenův nedělní tiket
Top zápasy
TIPY zdarma do emailu!
Infikuj se jako první!
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!
Sportovní události - ostatní
Sportovní události - fotbal
Livestreamy a živé přenosy
První krok k úspěšnému sázení
Ostřílený tým webu KurzoveSazeni.com připravuje sázkařský servis k blížícím se zápasům. Servis obsahuje výsledkové statistiky, poslední i vzájemné zápasy a porovnává všech kurzů u sázkových kanceláří. Nechybí kvalitní před-zápasové analýzy a podrobné rozbory (preview).
Dále jsme připravili podrobné srovnání online sázkových kanceláři, včetně jejich recenzí, aktuálních bonusů a promoakcí. Vše průběžně aktualizujeme.
A pozor, nabízíme veškeré služby zdarma! Více v sekci O nás
© 2006 - 2025 Kurzovesazeni.com
Pro vaše větší pohodlí používáme na stránce cookies. Používáním stránky souhlasíte s jejich využitím.