Přihlášení:
Menu
Logo týmu Bayern München
Champions Leagu.. | 21:00 - dnes
Logo týmu Real Madrid
Náš tip:
0
1X2
Logo týmu Chelsea
Premier League | 20:30 - 02. 05.
Logo týmu Tottenham
Náš tip:
0
1X2
Logo týmu Dortmund
Champions Leagu.. | 21:00 - zítra
Logo týmu Paris SG
Náš tip:
0
1X2
Logo týmu Boston
NHL | 01:07 - zítra
Logo týmu Toronto
Náš tip:
X2
DS
Logo týmu Dynamo Kyjev
Premier League | 14:30 - zítra
Logo týmu Veres Rivne
Náš tip:
3.5
UO
Logo týmu Aston Villa
UEFA Europa Con.. | 21:00 - 02. 05.
Logo týmu Olympiakos Piraeus
Náš tip:
2.5
UO
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
1. HNL | 17:00 - 03. 05.
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Náš tip:
2
1X2
Logo týmu Slovácko 1. FC
1. liga | 18:00 - 05. 05.
Logo týmu Sparta Praha
Náš tip:
2
1X2
Logo týmu SC Curych
Nationalliga A | 20:00 - dnes
Logo týmu Lausanne
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Championship | 21:00 - dnes
Logo týmu Ipswich
Logo týmu Estudiantes
Primera Divisio.. | 01:00 - zítra
Logo týmu Boca Juniors
Logo týmu Carolina
NHL | 01:37 - zítra
Logo týmu NY Islanders
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Primera A | 02:00 - zítra
Logo týmu LDU de Quito
Logo týmu Winnipeg Jets
NHL | 03:37 - zítra
Logo týmu Colorado
Logo týmu Vancouver
NHL | 04:07 - zítra
Logo týmu Nashville
Logo týmu Černomorec Oděsa
Premier League | 12:00 - zítra
Logo týmu Doněck Šachtor
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Serie B | 12:30 - zítra
Logo týmu Pisa AC
Logo týmu Levadia Tallin
Meistriliiga | 13:30 - zítra
Logo týmu Flora Paide
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Serie B | 15:00 - zítra
Logo týmu Ternana

TOP sázky: Liga mistrů a Evropská liga (platnost do 27.4.)

26. 4. 2021 08:00, upraveno: 28. 4. 2021 08:22
autor: Young
Jelikož Superliga nebude, tak můžeme mít v tomto týdnu zápas Ligy mistrů a Evropské ligy. Proto i začátkem tohoto týdne patří mezi nejčastěji sázené události úterní a středeční zápas Ligy mistrů a jeden ze čtvrtečních zápasů Evropské ligy.

Následující tiket obsahuje tři sázkové příležitosti a patří k nejčastěji podávaným sázkám v českých sázkových kancelářích. Kurz je 8,35. Budeš věřit v moudrost davu a vsadíš si s námi?

Real Madrid CF vs. Chelsea FC (info)

TIP: Real Madrid, kurz 2,33

Real Madrid v lize o víkendu nestačil na Betis, která si připsala pátou remízu v řadě, a zkomplikovali si tak cestu k obhajobě titulu. Na Atlético Madrid ztrácí po 33 kolech dva body. Barcelona má zápas k dobru oproti Realu a má stejně bodů. Jistotu Ligy mistrů už ale díky počtu bodů mají zaručen. Real si naposledy připsal porážku 30.1., kdy nestačil doma na Levante, od té doby odehráli 17 zápasů z níž 12 vyhráli a pětikrát remízovali.

Chelsea o víkendu čekal zápas o šest bodů s West Hamem United, který gólem Wernera z 43. minuty zvládli a upevnili si čtvrtou pozici, která pro příští sezónu zaručuje účast v Lize mistrů bez ohledu na výsledek v Lize mistrů. Chelsea si v lize naposledy připsala porážku 3.4., kdy překvapivě nestačila na West Brom 2:5.

Real Madrid svou skupinu v Lize mistrů vyhrál, ač dvakrát překvapivě prohráli se Šachtarem, i přesto jim jen 10 bodů stačilo k tomu, aby skupinu vyhráli. Dále ve skupině měli Inter, který se šesti body skončil poslední a druhý Mönchengladbach, který získal stejně jako třetí Šachtar 8 bodů. V další fázi vyřadili Atalantu po venkovní výhře 1:0 a domácí 3:1. Ve čtvrtfinále vyřadili Liverpool po domácí výhře 3:1 a venkovní bezbrankové remíze.

Rovněž i Chelsea svou skupinu vyhráli, kdy za 6 zápasů získali 14 bodů, o bod méně měla Sevilla, třetí skončil ruský Krasnodar s pěti body a jeden bod získal francouzský Rennes. V osmifinále vyřadili Atlético po venkovní výhře 1:0 a domácí 2:0. Ve čtvrtfinále jim los přidělil papírově nejhratelnějšího soupeře, kdy oba zápasy se musely odehrát na neutrální půdě, Porto, které v prvním venkovním zápase porazili 2:0, v tom domácím pak prohráli gólem v poslední nastavené minutě 0:1.

Poslední vzájemný zápas je z července 2016, kdy v rámci turnaje ICC vyhrál Real 3:2.

Paris Saint-Germain FC vs. Manchester City FC (info)

TIP: PSG bez remízy, kurz 2,24

Francouzská liga bude stejně napínavá jako ta španělská, PSG je aktuálně na 2. místě se ztrátou jednoho bodu na Lille. Do konce ligy zbývá odehrát čtyři zápasy, ale klidně se ještě může stát, že PSG skončí třetí (kvalifikace Ligy mistrů) anebo čtvrté (skupinová fáze Evropské ligy). Z posledních osmi sezón zvedli nad hlavu pohár vítěze ligy sedmkrát, pouze v sezóně 2016/17 jim tuto sérii překazilo Monako.

City je velmi blízko titulu, do konce sezóny zbývá odehrát pět zápasů a mají náskok 10 bodů na druhý Manchester United. V lize už mají jistotu, že neskočí hůře než čtvrtí a proto mají účast ve skupinové fázi Ligy mistrů pro příští sezónu zaručený. O víkendu hrálo City finále EFL Cupu s Tottenhamem, který vyhráli 1:0. Od sezóny 2015/16 vyhrálo City EFL Cup již pětkrát.

PSG ve skupinové fázi získalo 12 bodů a díky lepším vzájemným zápasům oproti RB Lipsku svou skupinu vyhráli. Manchester United získal devět bodů a tři body získat turecký Basaksehir. V osmifinále si poradili s Barcelonou, venku je porazili 4:1, doma jim pak stačila k postupu i remíza 1:1. Ve čtvrtfinále dostali jednoho z největších favoritů na výhru Ligy mistrů. Bayern vyřadili po venkovní výhře 3:2 a domácí prohře 0:1. Teď je čeká po Bayernu druhý velký favorit na vítěze Ligy mistrů.

City svou skupinu vyhrálo se ztrátou dvou bodů za bezbrankovou remízou s Portem v předposledním zápase. Druhé skončilo právě Porto, třetí Olympiakos a čtvrtá byla Marseille. V play off vyřadili německý Mönchengladbach po dvou výhrách 2:0. Následně si poradili po dvou výhrách 2:1 další německý celek Borussii Dortmund.

Jelikož City vyřadilo Dortmund s nejlepším střelcem (Haaland 10 gólů) aktuálního ročníku Ligy mistrů se králem střelců může stát Mbappé (8 gólů) anebo Neymar (6 gólů).

V sezóně 2015/16 se tyto dva celky utkaly ve čtvrtfinále Ligy mistrů, kde po domácí remíze 2:2 a venkovní prohře 0:1 postoupilo dál City.

Čtěte
Jak získat Nety na Tipsportu a jak je používat

Manchester United FC vs. AS Řím (info)

TIP: Manchester United, kurz 1,60

Manchester United je v lize na druhém místě, a pokud se nestane zázrak, tak i na druhém místě v lize skončí. I když se budou dívat na záda městskému rivalovi, tak s druhým místem by United byl jistě spokojen. Za posledních sedm sezón se United podařilo být pouze jednou na druhém místě, ve zbylých sezónách se nacházeli od třetího do sedmého místa.

Aktuálně se tým z hlavního města Itálie nachází na sedmé pozici a určitě jim to stačit nebude, Ligu mistrů si v příští sezóně zahrají jedině, pokud vyhrají Evropskou ligu, ale hrozí jim, že v příští sezóně budou bez evropských pohárů.

United se do Evropské ligy dostalo přes třetí místo ve skupinové fázi Ligy mistrů, kde získali devět bodů. Ze skupiny postoupilo do jarní fáze Ligy mistrů PSG a RB Lipsko, oba týmy získaly dvanáct bodů. Poslední tým skupiny byl Basaksehir. V Evropské lize vyřadili Real Sociedad po venkovní výhře 4:0 a domácí bezbrankové remíze, dále vyřadili AC Milán po domácí remíze 1:1 a venkovní výhře 1:0. Ve čtvrtfinále si poradili s dalším španělským celkem tentokrát s Granadou, kterou dvakrát shodně porazili 2:0.

AS Řím vyhrál skupinu Evropské ligy, kde získali 13 bodů za šest zápasů. Druhý skončil Young Boys s deseti body, třetí CFR Kluž s pěti body a poslední tým skupiny byla CSKA Sofia, která stejně jako rumunský tým získala pět bodů. V jarní fázi vyřadili Bragu po venkovní výhře 2:0 a domácí 3:1, následně jim los přidělil Šachtar, který doma porazili 3:0, venku pak 2:1. Ve čtvrtfinále si poradili s Ajaxem, který venku porazili 2:1, doma pak remízovali 1:1.

Aktuálně jsou tři střelci se sedmi vstřelenými brankami v Evropské lize, pokud vstřelí Mayoral (AS Řím) alespoň jeden gól, odpojí se od dvojice Pizzi (Benfica), Yazici (Lille).

Naposledy se tyto dva celky utkaly v červenci 2014 v rámci ICC, kdy United porazil AS Řím 3:2.

Ve finále se utkají s lepším týmem z dvojice Villarreal – Arsenal.

Tiket info:

  • Začátek prvního zápasu: 27.4.2021
  • Kurz: 8,35
  • Počet zápasů: 3
  • Extra: 150 Kč zdarma na tiket (pro nově registrovaný u Tipsport)

blank

Vsaďte si, než příležitost vyprší!

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0

VYTVOŘIT STEJNÝ TIKET  ZÍSKAT 150 Kč ZDARMA

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!
Máte názor k článku nebo události?
Můžete se podělit s jinými čtenáři níže

Váš názor

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

TIPY zdarma do emailu!

Infikuj se jako první!

TIPY zdarma do emailu!
TOP10SportSites
Search