Přihlášení:
Menu
Logo týmu Chelsea
Premier League | 20:30 - 02. 05.
Logo týmu Tottenham
Náš tip:
0
1X2
Logo týmu Dortmund
Champions Leagu.. | 21:00 - zítra
Logo týmu Paris SG
Náš tip:
0
1X2
Logo týmu Boston
NHL | 01:07 - zítra
Logo týmu Toronto
Náš tip:
X2
DS
Logo týmu Dynamo Kyjev
Premier League | 14:30 - zítra
Logo týmu Veres Rivne
Náš tip:
3.5
UO
Logo týmu Aston Villa
UEFA Europa Con.. | 21:00 - 02. 05.
Logo týmu Olympiakos Piraeus
Náš tip:
2.5
UO
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
1. HNL | 17:00 - 03. 05.
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Náš tip:
2
1X2
Logo týmu Slovácko 1. FC
1. liga | 18:00 - 05. 05.
Logo týmu Sparta Praha
Náš tip:
2
1X2
Logo týmu Estudiantes
Primera Divisio.. | 01:00 - zítra
Logo týmu Boca Juniors
Logo týmu Carolina
NHL | 01:37 - zítra
Logo týmu NY Islanders
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Primera A | 02:00 - zítra
Logo týmu LDU de Quito
Logo týmu Winnipeg Jets
NHL | 03:37 - zítra
Logo týmu Colorado
Logo týmu Vancouver
NHL | 04:07 - zítra
Logo týmu Nashville
Logo týmu Černomorec Oděsa
Premier League | 12:00 - zítra
Logo týmu Doněck Šachtor
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Serie B | 12:30 - zítra
Logo týmu Pisa AC
Logo týmu Levadia Tallin
Meistriliiga | 13:30 - zítra
Logo týmu Flora Paide
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Serie B | 15:00 - zítra
Logo týmu Cittadella
Logo týmu Spezia
Serie B | 15:00 - zítra
Logo týmu Palermo
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Serie B | 15:00 - zítra
Logo týmu Venezia AC
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Premier League | 15:00 - zítra
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí

Mixér: Víkendové tipy od našich expertů (8.4. – 10.4.)

8. 4. 2022 08:00, upraveno: 10. 4. 2022 10:20
autor: Young
Do Mixéru byly vybrány ty nejlepší analýzy od našich expertů. Všechny tři analýzy jsou zaměřeny na fotbalové utkání. Dvě utkání se hrají již v pátek, třetí analýza se týká sobotního utkání. Níže najdete seznam toho nejlepšího, co se nám urodilo v rubrice Analýzy!

V dnešním díle našeho pravidelné série jsme se zaměřili na tipy z 2. německá liga a Premier League. Poskládejte si víkendový tiket a užijte si vzrušení ze hry.

Čtěte
Fortuna rozšiřuje BetBuilder, unikátní funkci na tvorbu tiketů!

Regensburg SG – FC Ingolstadt (info)

  • 8. dubna, 18:30
  • Fotbal 2. německá liga
  • Výhra domácích (kurz 1,80 – VSADIT – Tipsport)

Poslední Ingolstadt vyráží na páteční zápas do Regensburgu, který se nachází v polovině tabulky.

Regensburg je desátý se ziskem 37 bodů po 28 zápasech, na šance na postup do Bundesligy to již není a záchrana je více než pravděpodobná, jelikož zbývá odehrát šest utkání (18 bodů) a mají náskok od 16. Drážďan, které by čekala baráž 9 bodů.

Na domácím stadiónu vyhráli šest utkání ze 14, ale forma teď není ideální. V letošním roce mají bilanci 2-3-5, díky čemuž se tabulkou propadli na desátou příčku.

Ingolstadt je poslední s 18 body, o bod více má předposlední Aue. Ale na 16. Drážďany mají ztrátu deseti bodů, což už je prakticky nereálné stáhnout. To by už museli vyhrát všechny zápasy. Ale v minulém kole vyhrát dokázali, a to v domácím zápase s Aue, které porazili 3:2 a připsali si čtvrtou výhru v sezóně.

Na hřišti soupeřů má Ingolstadt bilanci 2-2-10.

Posledních pět vzájemných zápasů zvládli vyhrát hráči Regensburgu, vždy padly alespoň tři branky. Dočkáme se i tentokrát gólových hodů?

Analýza od experta

Analýza od naší experty simii_oo, která se tentokrát zaměřila na druhou nejvyšší německou fotbalovou ligu. „V pátek se odehraje zápas z 2. německé fotbalové ligy, kdy proti sobě nastoupí domácí Regensburg a Ingolstadt a tipuji, že tento zápas vyhrají domácí. Domácí jsou na 10. místě, s 37 body za 28 zápasů a jejich skóre je 45:40. Formu mají průměrnou, v pěti posledních zápasech získali 6 bodů. Jejich bilance doma je průměrná, doma vyhráli 6 zápasů, 3 remizovali a 5 prohráli. Ingolstadt je na 18. místě s 18 body. Formu mají hodně špatnou, v pěti posledních zápasech získali jenom 3 body. Jejich venkovní bilance je moc špatná, venku vyhráli 2 zápasy, 2 remizovali a 10 prohráli. Poslední vzájemný zápas skončil výhrou Regensburgu 0:3. Hosté jsou nejslabším týmem v lize, a proto by je domácí měli porazit.“

8. dubna 2022 - 18:30
1 - 1X2
1,80
Logo sázkové kanceláře
Avatar uživatele simii_oo
0 %
simii_oo
Čtěte
2 tipy na UFC od Muradova (platnost do 10.4.)

Newcastle United – Wolverhampton Wanderers (info)

  • 8. dubna, 21:00
  • Fotbal 1. anglická liga
  • Neprohra hostů (kurz 1,67 – VSADIT – Tipsport)

Newcastlu se povedlo přivést posily, které okamžitě zapadly, a šlo to poznat na trávníku. Od 22. ledna do 10. března si drželi úctyhodnou bilanci 6-1-0. Rázem formou patřili na špici tabulky, což pro tým, který ještě na přelomu roku byl v sestupových vodách, znělo jako z pohádky. Jenže teď přichází tvrdé vystřízlivění a mají tři prohry za sebou. Naposledy nestačili na Tottenham, od kterého dostali bůra. V tabulce se tak pomalu propadají zase do pater, které začínají být pro Newcastle znovu nebezpečné.

Jsou tak na patnácté příčce s náskokem 7 bodů na 18. Burnley, který má o jeden zápas odehraný méně. Na domácím trávníku vyhráli čtyři ze 14 utkání, poslední tři výhry zaznamenali v posledních třech domácích utkáních.

Wolves dlouho proplouval tabulkou, ale čím se liga blíží konci, tím lepší pozici si vytváří. Aktuálně jsou na osmé příčce s dvoubodovou ztrátou na šestou příčku zaručující kvalifikaci Evropské konferenční ligy, pokud by chtěli skončit mezi nejlepšími šesti týmy Premier League, pak si nemohou dovolit nebodovat v zápase s Newcastlem.

Venku patří Wovles k těm nejlepším týmům ligy, lépe je na tom pouze Manchester City, Liverpool a Chelsea. Wolves mají venku bilanci 8-2-5.

Nejnižší gólový průměr je v zápasech Wolves, průměr činí 1,9 branky za zápas. Jedná se o jediný tým z PL, který má průměr nižší než 2.

Naposledy vyhráli Wolves 2:1, ale předcházelo tomu pět remíz 1:1.

Analýza od experta

Druhá páteční analýza v tomto díle Mixéru od experta kaká. „Fotbal – Anglie – Premier League – Newcastle xxx Wolves – můj tip: neprohra hostů. Domácí Newcastle je v lize na špatném 15. místě, poslední zápasy se jim moc nepovedli, prohráli 3 zápasy v řadě, v minulém zápase dostali 5 gólů od Tottenhamu. Celkem získali 31 bodů za 30 zápasů a jejich skóre je taky dost špatné, 33:54. Doma vyhráli 4 zápasy, 6 remizovali a 4 prohráli. Doma se jim docela daří, doma vyhráli 3 zápasy v řadě. Wolves jsou na slušném 8. místě, mají taky slušnou formu, vyhráli 3 z 5 posledních zápasů. Získali 49 bodů za 31 zápasů a jejich skóre je 33:27. Venku hrají hodně dobře, venku vyhráli 8 zápasů, 2 remizovali a 5 prohráli. Poslední vzájemný zápas skončil 2:1 pro Wolves a tento zápas by Wolves neměli prohrát.“

X2 - DS
1,67
Logo sázkové kanceláře
Avatar uživatele kaká
0 %
kaká
Čtěte
Jak poznat nadhazovače se skvělým vstupem do nové sezóny?

Arsenal – Brighton (info)

  • 9. dubna, 16:00
  • Fotbal 1. anglická liga
  • Výhra domácích (kurz 1,73 – VSADIT – Synottip)

Analýza od experta

Ani tentokrát nebude Mixér bez experta Sforzaca. „Londýnský Emirates Stadium uvidí v rámci 32. kola nejvyšší anglické fotbalové ligy souboj domácího Arsenalu s třináctým Brightonem.

Hosté se zejména z důvodu velice úspěšného vstupu do sezóny pohybují s 34 body v relativně klidných vodách tabulky Premier League a díky desetibodovému náskoku na sestupové příčky by tedy neměli mít starosti se záchranou. Pouhých 26 vstřelených branek, což je po posledním Norwich City a osmnáctým Burnley nejméně v soutěži, poukazuje na nedostatky z pohledu úspěšnosti zakončení či dokonce kvalitě útočníků.

Brighton patří v bilanci na soupeřových hřištích k lepšímu průměru, doposud si přivezl devatenáct bodů při vyrovnaném skóre 16:16. The Seagulls nicméně aktuálně zažívají špatné období a výsledkově se trápí, v uplynulých sedmi utkáních, v nichž pouze jednou skórovali a třináctkrát lovili míč z vlastní sítě, získali jediný bod za bezbrankovou remízu v posledním utkání na domácí půdě s posledním Norwich City.

Brighton je v zápasech na soupeřových stadionech úspěšnější než v domácím prostředí, nicméně také v předešlých dvou venkovních duelech na hřišti Manchesteru United a Newcastlu vyšel bodově naprázdno.

Arsenal doposud získal stejně jako jeho aktuálně největší rival Tottenham Hotspur v celkovém součtu 54 bodů a okupuje se zápasem k dobru pátou příčku tabulky Premier League. Cílem Gunners je bezesporu účast v příštím ročníku Ligy mistrů, které zaručuje umístění do čtvrtého místa. Víkendové utkání na hřišti devátého Crystal Palace ale nezvládli a po překvapivé prohře 0:3 vyšli bodově naprázdno.

Větší polovinu z celkové bodové sbírky získalo londýnské mužstvo na domácím stadionu a z tohoto pohledu je třetím nejlepším celkem Premier League, v uplynulých pěti mistrovských utkání na Emirates Stadium získalo za tři výhry, jednu remízu a prohru s favorizovaným Liverpoolem rovných deset bodů.

Poslední utkání obou soupeřů v rámci sedmého kola Premier League na půdě Brightonu skončilo bezbrankovou remízou, z pohledu bilance vzájemných zápasů je na tom nicméně lépe londýnský Arsenal. Domácí jsou v tomto utkání bezesporu favority, měli by využít aktuální prachmizerné formy hostujícího celku a před svými fanoušky povinně naplno bodovat. Vsázím tedy na výhru Gunners a zároveň předpokládám, že diváci v tomto utkání uvidí maximálně dvě branky.

Všem tipérům přeji mnoho úspěchů!“

9. dubna 2022 - 16:00
1 - 1X2
1,66
Logo sázkové kanceláře
Avatar uživatele Sforzac
53.3 %
Sforzac
9. dubna 2022 - 16:00
UO 1.5
1,36
Logo sázkové kanceláře
Avatar uživatele Stupesak
75.6 %
Stupesak

Vsaďte si, než příležitost vyprší!

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0

VYTVOŘIT TIKET
Jako nový uživatel získáte u Tipsport 150 Kč zdarma na sázení!

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!
Máte názor k článku nebo události?
Můžete se podělit s jinými čtenáři níže

Váš názor

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

TIPY zdarma do emailu!

Infikuj se jako první!

TIPY zdarma do emailu!
TOP10SportSites
Search