Přihlášení:
Menu
Logo týmu Bayern München
Champions Leagu.. | 21:00 - dnes
Logo týmu Real Madrid
Náš tip:
0
1X2
Logo týmu Boston
NHL | 01:07 - zítra
Logo týmu Toronto
Náš tip:
X2
DS
Logo týmu Dynamo Kyjev
Premier League | 14:30 - zítra
Logo týmu Veres Rivne
Náš tip:
3.5
UO
Logo týmu Aston Villa
UEFA Europa Con.. | 21:00 - 02. 05.
Logo týmu Olympiakos Piraeus
Náš tip:
2.5
UO
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
1. HNL | 17:00 - 03. 05.
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Náš tip:
2
1X2
Logo týmu Slovácko 1. FC
1. liga | 18:00 - 05. 05.
Logo týmu Sparta Praha
Náš tip:
2
1X2
Logo týmu SC Curych
Nationalliga A | 20:00 - dnes
Logo týmu Lausanne
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Championship | 21:00 - dnes
Logo týmu Ipswich
Logo týmu Estudiantes
Primera Divisio.. | 01:00 - zítra
Logo týmu Boca Juniors
Logo týmu Carolina
NHL | 01:37 - zítra
Logo týmu NY Islanders
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Primera A | 02:00 - zítra
Logo týmu LDU de Quito
Logo týmu Winnipeg Jets
NHL | 03:37 - zítra
Logo týmu Colorado
Logo týmu Vancouver
NHL | 04:07 - zítra
Logo týmu Nashville
Logo týmu Černomorec Oděsa
Premier League | 12:00 - zítra
Logo týmu Doněck Šachtor
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Serie B | 12:30 - zítra
Logo týmu Pisa AC
Logo týmu Levadia Tallin
Meistriliiga | 13:30 - zítra
Logo týmu Flora Paide
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Premier League | 15:00 - zítra
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Logo týmu Ascoli
Serie B | 15:00 - zítra
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Logo týmu Spezia
Serie B | 15:00 - zítra
Logo týmu Palermo

Mixér: Víkendové tipy od našich expertů (27.5. – 29.5.)

27. 5. 2022 08:00, upraveno: 30. 5. 2022 08:25
autor: Young
Do Mixéru byly vybrány ty nejlepší analýzy od našich expertů. Níže najdete seznam toho nejlepšího, co se nám urodilo v rubrice Analýzy!

V dnešním díle našeho pravidelné série jsme se zaměřili na tipy z 2. španělské fotbalové ligy a NHL. Poskládejte si víkendový tiket a užijte si vzrušení ze hry.

Ikona týmu SC Curych
Anketa: kdo myslíte, že zvítězí?
Ikona týmu Lausanne
100 Kč na tento typ vyhrává 270
Získejte 500 Kč zdarma za registraci u Tipsportu

Mirandes – Fuenlabrada (info)

  • 27. května, 21:00
  • Fotbal 2. španělská liga
  • Výhra domácích (kurz 2,12 – VSADIT – Tipsport)

Poslední zápas ročníku 2021/22 druhé nejvyšší španělské ligy je tady. Patnáctý Mirandes přivítá na svém stadiónu už jistě sestupující Fuenlabradu, která zakončí sezónu na předposlední (21.) příčce. Ač oba týmy prohrály shodně dvacetkrát, tak Mirandes dokázali získat o šestnáct bodů více.

Mirades má bilanci 14-7-20, ale od poloviny dubna nemají dobrou formu, jen jednou dokázali vyhrát z posledních šesti zápasů. Což jim moc na psychice nepřidá, ale rozhodně se nebudou chtít loučit se sezónou před vlastními fanoušky další porážkou, když přijede jeden ze sestupujících týmů. Doma mají Mirandes bilanci 11-2-7, více výher na domácím stadiónu má jen šest týmů.

Nejvíce se Mirades spoléhá v ofenzívě na Camella, který dal již 14 branek a na další tři branky dokázal přihrát.

Fuenlabrada remízovali v patnácti zápasech, jak již je výše napsáno, dvacetkrát prohráli a jen šestkrát se radovali z výhry, což je na udržení se v lize málo. Po 41 zápasech ztrácí na první nesestupovou příčku dvanáct bodů. Z venkovních zápasů přivezli 11 bodů s bilancí 2-5-13, v posledním venkovním zápase dokázali porazit 3:1 Lugo, které je na šestnácté příčce. Byla to teprve druhá neprohra na hřišti venku v letošním kalendářním roce.

Desetigólový Leon je nejlepším střelcem Fuenlabrady.

Analýza od experta

Páteční fotbalová analýza je od Feninka. „Mám tu další analýzu a tentokrát zavítáme do nižší soutěže a to do druhé španělské ligy, kde se utká již v nic neřešícím zápase Mirandes Fuenlabrada. Zatímco první tým je v pohodě na pozicích okolo středu tabulky tak hostující celek letos půjde o soutěž níže a bude se muset zase prokousávat za rok do 2. ligy. Myslím si, že myšlenkami je Fuenlabrada v další sezóně a ta bude pro ně důležitá, aby se vrátili zase o soutěž níž a dnes nic neřešící zápas už vypustí. To domácí tým má doma skvělou bilanci z poslední doby. Celou sezónu zde vyhrává a například z posledních 6 zápasů vyhrál hned 5x a to jediná prohra byla s letos skvělým Valladolidem, který jde zátky do La ligy. Střelecky tým táhl 14 gólový Camello, který bude i dnes rozdílovým hráčem.“

27. května 2022 - 21:00
1 - 1X2
2,12
Logo sázkové kanceláře
Avatar uživatele Feninek
40.0 %
Feninek
Čtěte
Finále Ligy mistrů a tipy na co vsadit

New York Rangers – Carolina (info)

  • 29. května, 2:07
  • Hokej NHL
  • Výhra domácích (kurz 2,50 – VSADIT – Betano)

Po pěti zápasech je bilance 2:3 z pohledu domácích Rangers, musí tak vyhrát nejen v domácím zápase, ale v případném sedmém utkání, pokud si nechtějí letos rozplynout sen o zisku Stanley Cupu. V prvních pěti zápasech nepadalo moc branek, nejvíce bylo vstřeleno pět branek, nejméně dvě branky. Poražený tým dal maximálně jednu branku.

Pět zápasů, pětkrát vyhrál domácí celek. NYR vyhráli doma 3:1 a 4:1, Hurricanes 2:1pp, 2:0 a naposledy 3:1.

Na domácím stadiónu už měli dobré výsledky v základní části, Hurricanes získali 62 bodů za 41 zápasů a připsali si jen dvanáct porážek včetně prodloužení. Rangers doma získali o čtyři body méně než Hurricanes a čtrnáctkrát doma na svého soupeře nestačili. I přesto byly v rámci východní konference jen čtyři týmy, které získaly více bodů na domácím ledě.

Jedničkou v bráně Rangers je aktuálně šestadvacetiletý Shesterkin, který už v základní části měl skvělé čísla. V play-off má úspěšnost 92,43 %. Díky zranění Andersena se Raanta dostal na pozici jedničky a týmu odvádí skvělé výkony, v play-off si drží úspěšnost zákroků 93,13 %.

Rangers má tři hráče, kteří mají alespoň deset kanadských bodů (Zibanejad 6+9, Fox 4+10 a Copp 5+5), kdežto Hurricanes má jen jednoho hráče, a tím je Teravainen 4+7, přitom oba týmy mají za sebou již 12 zápasů v play-off.

Analýza od experta

Jediná hokejová analýza je od Zdeno10, který se zaměřil na utkání NHL. „V této sérii je klíčem k úspěchu domácí prostředí. Jak jsem již psal před první sázkou na Rangers, Carolina zvládla své domácí utkání sice těsně, ale akorát na vytvoření náskoku 2:0 na zápasy (díky výhrám 2:1 po prodloužení a 2:0). Hokejisté New Yorku Rangers však ukázali, že doma chtějí být více než rovnocennými soupeři, když Hurikány vyprovodili 3:1 a 4:1. Ve velmi klíčovém zápase této série, která se vrátila na led Caroliny, si opět domácí uhájili svůj stadion. Carolina vyhrála 3:1. Já budu v této sérii věrný nastolenému trendu a budu věřit, se budou moci Rangers doma opět spolehnout na dobrý výkon Shesterkina a první lajny. Rangers v předchozí sérii porazili Pittsburgh rovněž díky dobrým výkonům doma a nyní už nemají jinou možnost, než zvítězit.“

29. května 2022 - 02:00
1 - 1X2
2,50
Logo sázkové kanceláře
Avatar uživatele Zdeno10
57.1 %
Zdeno10
29. května 2022 - 02:00
X2 - DS
1,49
Logo sázkové kanceláře
Avatar uživatele Michelle
66.7 %
Michelle
Čtěte
Vysoké kurzy? Žádný problém!

Gijon Sporting – Las Palmas (info)

  • 29. května, 20:00
  • Fotbal 2. španělská liga
  • Výhra hostů (kurz 1,78 – VSADIT – Fortuna)

Domácí už nemají o co hrát, kdežto Las Palmas nadále bojuje o účast v play off, aby zabojovali o nejvyšší španělskou soutěž.

Gijon má 46 bodů po 41 zápasech a bilanci 11-13-17, již tři zápasy po sobě neprohráli a už také mohou v klidu dýchat, jelikož náskok na první sestupovou příčku mají jen ve výši šesti bodů. Doma mají bilanci 8-3-9, méně bodů doma získaly jen tři týmy – všechny sestupují.

Ač je Gijon poměrně na dole, tak má sedmého nejlepšího střelce ligy, tím je Djurdjevic z Černé Hory.. Vstřelil 14 ligových branek a na dalších pět přihrál.

Las Palmas chytli v posledních zápasech nejlepší formu v lize! Poslední porážku si připsali 12. března, do té doby mají bilanci 8-2-0. Lépe na tom není žádný z týmu. Na poslední chvíli se jim podařilo dostat na šestou příčku, a to právě po minulém zápase, kdy porazili v přímém souboji o šestou příčku R. Oviedo. Jestliže vyhrají anebo remízují, skončí nejhůře šestí.

Z venkovních utkání mají bilanci 6-8-6, což je řadí stejně jako v celkové tabulce na šestou příčku.

Las Palmas má dva střelce, kteří dali dvouciferný počet gólů, Viera má bilanci 13+5 a Jese 11+6.

Analýza od experta

I Betting-girl se zaměřila na nedělní fotbalový zápas z druhé španělské ligy. „V tomto zápase je myslím favorit naprosto jasný. Gijon má 46 bodů a je na 17. místě tabulky, přičemž má záchranu v lize už zcela jasnou. Las Palmas má 67 bodů a je na 6. místě tabulky, přičemž stále bojuje o to, aby zůstal na místě play-off do první ligy. Z tohoto místa ho může dostat dotírající Real Oviedo, který je na 7. místě tabulky, když na Las Palmas ztrácí dva body. Kromě toho, že Las Palmas vyhrát musí, takže má obrovskou motivaci, bych zde zmínila naprosto skvělou aktuální formu tohoto týmu. Las Palmas vyhrálo poslední 4 zápasy v řadě. Naposledy přitom Las Palmas porazilo právě Real Oviedo, což je mnohem lepší tým než Gijon. I pokud by kurz byl o poznání nižší, tuto sázku vám doporučuji.“

29. května 2022 - 20:00
2 - 1X2
1,78
Logo sázkové kanceláře
Avatar uživatele Betting-girl
0 %
Betting-girl

Vsaďte si, než příležitost vyprší!

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0

VYTVOŘIT TIKET
Jako nový uživatel získáte u Tipsport 150 Kč zdarma na sázení!

Štítky:

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!
Máte názor k článku nebo události?
Můžete se podělit s jinými čtenáři níže

Váš názor

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

TIPY zdarma do emailu!

Infikuj se jako první!

TIPY zdarma do emailu!
TOP10SportSites
Search