Přihlášení:
Menu
Logo týmu Bayern München
Champions Leagu.. | 21:00 - dnes
Logo týmu Real Madrid
Náš tip:
0
1X2
Logo týmu Chelsea
Premier League | 20:30 - 02. 05.
Logo týmu Tottenham
Náš tip:
0
1X2
Logo týmu Dortmund
Champions Leagu.. | 21:00 - zítra
Logo týmu Paris SG
Náš tip:
0
1X2
Logo týmu Boston
NHL | 01:07 - zítra
Logo týmu Toronto
Náš tip:
X2
DS
Logo týmu Dynamo Kyjev
Premier League | 14:30 - zítra
Logo týmu Veres Rivne
Náš tip:
3.5
UO
Logo týmu Aston Villa
UEFA Europa Con.. | 21:00 - 02. 05.
Logo týmu Olympiakos Piraeus
Náš tip:
2.5
UO
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
1. HNL | 17:00 - 03. 05.
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Náš tip:
2
1X2
Logo týmu Slovácko 1. FC
1. liga | 18:00 - 05. 05.
Logo týmu Sparta Praha
Náš tip:
2
1X2
Logo týmu SC Curych
Nationalliga A | 20:00 - dnes
Logo týmu Lausanne
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Championship | 21:00 - dnes
Logo týmu Ipswich
Logo týmu Estudiantes
Primera Divisio.. | 01:00 - zítra
Logo týmu Boca Juniors
Logo týmu Carolina
NHL | 01:37 - zítra
Logo týmu NY Islanders
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Primera A | 02:00 - zítra
Logo týmu LDU de Quito
Logo týmu Winnipeg Jets
NHL | 03:37 - zítra
Logo týmu Colorado
Logo týmu Vancouver
NHL | 04:07 - zítra
Logo týmu Nashville
Logo týmu Černomorec Oděsa
Premier League | 12:00 - zítra
Logo týmu Doněck Šachtor
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Serie B | 12:30 - zítra
Logo týmu Pisa AC
Logo týmu Levadia Tallin
Meistriliiga | 13:30 - zítra
Logo týmu Flora Paide
Univerzální logo, oficiální logo týmu chybí
Serie B | 15:00 - zítra
Logo týmu Ternana

Mixér: Víkendové tipy od našich expertů (03. 03. – 05. 03.)

3. 3. 2023 08:00, upraveno: 30. 3. 2023 17:19
autor: Young
Vychází další díl pravidelné série Mixéru, ve kterém se nachází analýzy od naších expertů.

V dnešním díle našeho pravidelné série jsme se zaměřili na tipy z Ligue 1, Bundesligy a NHL. Poskládejte si víkendový tiket a užijte si vzrušení ze hry.

Čtěte
TIKET ARÉNA: Tiket na Tipsport Gamechanger s více jak 100 inspiracemi (platnost do 4.3.) - WIN

Nice – Auxerre (info)

  • 03. března, 21:00
  • Fotbal 1. francouzská liga
  • Výhra domácích (kurz 1,63 – VSADIT –Fortuna)

Na úvod 26. kola se utkají týmy se solidní formou, Nice má od 11. ledna bilanci 6-2-0. Teď se v Ligue 1 nenajde tým s lepší formou. Stojí za tím pevná defenzíva, během posledních osmi utkání dostali jen dvě branky a za vedení 4:0 a 2:0. Obě remízy tak nastaly díky tomu, že Nice ve dvou zápasech zkrátka nepřišla na to, jak Remeši (Reims) dát gól. Venku remízovali 0:0 15. ledna, o měsíc později si to zopakovali na domácím stadiónu.

V tabulce se tak vyhoupnuli na sedmou příčku a ztráta na pátý Rennes je již jen pětibodový, pokud ještě pár kol budou držet současnou formu, tak by Rennes měli přeskočit. Postavení Nice je způsobeno častými ztrátami na domácím stadiónu, kde mají bilanci 5-4-3, adept na pohárové umístění musí z domácích zápasů mít zkrátka bodů mnohem více, než těsně nad 1,5 bodu za zápas. Proti Auxerre se mohou pokusit tento průměr vylepšit.

Šestigólový Pepe v tomto utkání nepomůže, ale nadále mají dva gólovější hráče. Moffi dal již 14 gólů a Laborde osm branek.

Auxerre se po posledních výsledcích dostali z předposlední příčky (19.) na první nesestupovou příčku (16.). Z posledních čtyř zápasů mají bilanci 2-2-0. Tým ale sráží špatná ofenzíva, jen poslední Angers vstřelilo méně branek a sedmnácté AC Ajaccio. V posledních čtyřech zápasech, ale dali čtyři góly. Cenná výhra je jednoznačně proti Lyonu, který porazili 2:1, a to po prvním poločase prohrávali. Může se jim tak trošku lépe dýchat, ale pokud by následovaly dvě, tři porážky po sobě, mohou se zase propadnout na předposlední příčku.

Poslední vzájemný zápas z října skončil remízou 1:1. Předchozích pět zápasů ale zvládl vždy domácí celek, třikrát Nice a dvakrát Auxerre.

Analýza od experta

Jedna z mnoha analýz Feninka na nadcházející víkend. „Mám tu pro vás další tip a tentokrát na utkání v nejvyšší francouzké lize, kde se utká Nice s Auxerre a máme zde jasného favorita. Nice chytlo skvělou formu, postupně se prodírá na postupové pozice, které zajišťují pohárové umístění v sezóně následující. Nice prostě začalo šlapat a jeho kvalita byla zřejmá už před sezónou. V posledním utkání přejeli 3:0 Monako na jejich hřišti. Tým táhne 14 gólový Moffi, který sestřelil v minulém kole právě Monako. Dále v týmu je hodně důležitý Laborde a také Nicola Pepe, které po návratu do Francouzké ligy hraje zase kvalitně. Jejich soupeřem je právě Auxerre, které se zachraňuje, a momentálně mají pouze 21 a drží se těsně nad sestupem, ovšem brzdí je venkovní zápasy kde patří k nejhorším v celé lize.“

3. března 2023 - 21:00
1 - 1X2
1,63
Logo sázkové kanceláře
Avatar uživatele Feninek
40.0 %
Feninek
Čtěte
Sforziho fotbalový TIKET s hodnotným kurzem 4,79 a s důvěrou 70%

Union Berlín – Kolín nad Rýnem (info)

  • 04. března, 15:30
  • Fotbal 1. německá liga
  • Výhra domácích (kurz 1,33 – VSADIT –Tipsport)

Domácí poslední dvě ligová utkání nezvládli, domácí bezbranková remíza se Schalke, následně prohra 0:3 proti Bayernu Mnichov a v tabulce jsou třetí se ztrátou tří bodů právě na první Bayern a druhý Dortmund. Z nižších pozic se na ně dotahuje RB Lipsko, které má o bod méně a Freiburg, který ztrácí na Union jen dva body.

Po dlouhé době by Bundesliga mohla mít grády až do posledního kola, protože rozdíl mezi prvním a pátým celkem je po 22 kolech jen pětibodový.

Union je společně s Bayernem jediným týmem ligy, který doma ještě neprohrál. Bilance Unionu doma je 7-3-0, remízy přišly právě se Schalke, Augsburgem a s Bayernem.

Krom ligy se musí tým z hlavního města soustředit i na Evropskou ligu, kde jsou v osmifinále, kde je čeká Royale Union SG. V předešlém kole vyřadili Ajax.

Kolín se nachází na dvanáctém místě tabulky, náskok na první sestupovou příčku mají sedmibodovou, to je aktuálně jejich prioritou, aby se co nejdříve zachránili. Kolín je nejčastěji remízujícím týmem Bundesligy, během 22 zápasů remízovali osmkrát, ale poslední dvě utkání nezvládli se skórem 0:5.

Trojnásobný německý mistr má na hřištích soupeřů v letošní sezóně bilanci 1-5-5.

V sezóně 18/19 společně oba týmy postoupily do první ligy, od té doby je bilance mezi týmy z pohledu domácího Unionu 6-1-0. Pro berlínský tým se tak jedná o oblíbeného soupeře.

Analýza od experta

Stejně jako Feninek, tak i Honza se pro nadcházející víkend rozepsal a sepsal několik analýz, pro tento díl Mixéru byl vybrán zápas z německé Bundesligy. „V dalším zápase nejvyšší fotbalové v Německu se utká domácí tým Union Berlín a hostující Kolín. Union prožívá skvělou sezonu, kdy společně Dortmundem a Bayernem bojuje o ligový titul. Po odehrání dvaceti dvou zápasů jsou na třetím místě se ziskem čtyřiceti tří bodů. V posledním zápase bohužel prohráli právě na Bayernu 0:3 a díky tomu jim soupeř odskočil o tři body. Hostující Kolín si hraje střed tabulky, kde po stejné porci zápasů je na dvanáctém místě se ziskem dvaceti šesti bodů. Poslední dva zápasy prohrál a nevěřím mu ani proti Unionu. Ten totiž doma ještě neprohrál a tuto výsadu sdílí už jen s prvním Bayernem. Další faktem je, že Kolín je venku hodně špatný. Vyhrál jen jediný zápas z jedenácti. Proto jasně Berlín.“

4. března 2023 - 15:30
1 - 1X2
2,00
Logo sázkové kanceláře
Avatar uživatele Honza
49.3 %
Honza
Čtěte
Oktagon Tipsport Gamechanger – Program, TIPY a LIVE stream zdarma! – VŠECHNY TIPY OPĚT VÝHERNÍ!

Boston Bruins – New York Rangers (info)

  • 04. března, 19:07
  • Hokej NHL
  • Výhra domácích (kurz 2,10 – VSADIT –Fortuna)

Včera skončilo přestupové období, bostonští medvědi přivedli na poslední chvíli Bertuzziho, který přichází z Red Wings a právě zápas proti Rangers bude jeho prvním v dresu Bruins. Rangers přivedli naposledy Patricka Kanea z Blackhawks, který si v letošní sezóně připsal již 45 kanadských bodů, za Rangers má již jeden start a na svůj první bod čeká.

Z posledních devíti zápasů mají Bruins bilanci 7-2-0-0, naposledy doma roznesli Sabres 7:1, v tomto zápase se bodovali čtyři Češi, Lauko 2+0, Pastrňák 1+2, Zacha 1+1 a Krejčí 0+2. Jelikož chytal Swayman (26 startů, úspěšnost zákroků 91.76 %, 2 čistá konta), tak se dá očekávat, že v sobotu bude chytat jednička Linus Ullmark (38 startů, 93.84 %, 2 čistá konta).

Rangers se nachází na šestém místě a playoff by jim utéct nemělo, jelikož náskok mají komfortní, ale poslední výsledky nejsou příliš dobré, z předchozích sedmi zápasů  získali pět bodů (1-1-1-4), naposledy nestačili doma na Senators.

Jelikož i zde chytala dvojka (Halák, 19 startů, 90.04 %), tak by v Bostonu měl chytat Shesterkin (44 startů, 91.03 %, 1 čisté konto).

Oba vzájemné zápasy v letošní sezóně vyhráli hráči Bruins, a to obě utkání hráli venku.

Analýza od experta

Za předešlé tři měsíce zhodnotil kimil kapitál o 12 %, teď si můžete přečíst jeho analýzu k zápasu Bruins proti Rangers. „Na další moji analýzu jsem si zase vybral nejvyšší kanadsko-americkou hokejovou NHL, kde mě velice zaujal zápas mezi domácím Bostonem Bruins a hostujícím NY Rangers.

Zase jsem si vybral zápas Bostonu a budu se pomalu už jen a jen opakovat. Boston letos zatím hraje svoji nejlepší sezónu a to nejen v Bostonu, ale dokonce i nejlepší v celé NHL. Jsou suverénně na čele s velkým náskokem a atakují dokonce i rekordy NHL jak třeba v počtu bodů, vítezství atd. Mají velice silný tým, který navíc posílili ještě dvěma obránci Hardawayem a Orlovem, který už stihl dát 3 góly a nějaké ty asistence. Včera ještě navíc zase posílili z Detroitu, odkud k nim přišel výborný Bertuzzi. Dneska smázli Buffalo 7:1, a i když ještě nehrál Bertuzzi a hrál Lauko a ten navíc dal i 2 góly. Bruins si dovolili dat na listinu zraněných hráčů i Halla a Foligna, aby nebyli nad platovým stropem.

Rangers sice stále bojuje o play off, ale mají náskok 13 bodů, což by už neměli ztratit když navíc posílili o Kane z Chicaga, ale jejich souhra jim ještě bude trvat. Letos se utkali proti sobě 2x a oba dva zápasy vyhrál Boston venku 2:5 a 1:3 a tady vyhraje navíc když je v Karviné den s NHL i s přímým přenosem o čem ví i v Bostonu, že se na ten zapas bude dívat i hodně lidi z Česka.“

4. března 2023 - 19:00
1 - 1X2
2,10
Logo sázkové kanceláře
Avatar uživatele kimil
0 %
kimil

Vsaďte si, než příležitost vyprší!

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0

VYTVOŘIT TIKET
Jako nový uživatel získáte u Tipsport 300 Kč zdarma na sázení!

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!
Máte názor k článku nebo události?
Můžete se podělit s jinými čtenáři níže

Váš názor

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

TIPY zdarma do emailu!

Infikuj se jako první!

TIPY zdarma do emailu!
TOP10SportSites
Search